Werkwijze

Wij maken professionele websites op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt.
We kijken kritisch naar de teksten en herschrijven ze waar nodig.
We bekijken samen welk design het beste voor jou of je bedrijf werkt.
Vraag vrijblijvende offerte aan
Website en webshop laten maken

Eerst kennismaken

In het kennismaking gesprek overleg ik eerst wat de wensen zijn, hoe de huisstijl is en welke wensen er zijn met de nieuwe website.

Mobiele website

De websites die wij maken zijn standaard altijd geschikt voor alle apparaten, zoals laptop, desktop computer, tablet en telefoon. 

Geen standaard opmaak

Wij gebruiken geen standaard sjablonen of thema's,
maar maken de gehele website naar wens on op maat en in de gewenste kleuren van uw huisstijl.

Flexibele opbouw van je website

We bouwen de website met WordPress, een content management systeem waar wijzigingen snel uitgevoerd kunnen worden en je aanpassingen direct zichtbaar zullen zijn.

We kunnen in principe alles maken. Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit een van deze design sjablonen. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem. Via Freepik, Pexels en Pixabay krijg je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen.

Snel online met je nieuwe website

Bij ons een website laten maken? Na uiterlijk twee weken staat een proefversie van de website online. Op- of aanmerkingen bespreken we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen we ervoor dat de website met spoed wordt gemaakt

Onderhoud

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website. Ook de nazorg is bij ons goed geregeld. We blijven betrokken bij de website en plaatsen eventuele wijzigingen snel. 

Je kunt er ook voor kiezen om het onderhoud (veranderen van de content) aan ons over te laten. Onze ervaring is dat de gemiddelde een paar keer per jaar onderhoud nodig heeft om beter in google gevonden te blijven.

Maar dit is afhankelijk van de wijzigingen die je wilt doorvoeren. Als er iets mis is met de website lossen we dat uiteraard gratis voor je op. Openheid over de kosten is belangrijk: je ontvangt een prijsopgave voordat we beginnen.

Samenwerken?

Wil je een kwalitatief goede website voor weinig geld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden en wie weet kunnen we snel voor je aan de slag.
Vraag vrijblijvende offerte aan

Wordpress

WordPress is het populairste CMS systeem voor het bouwen en snel kunnen aanpassen van een website. 

Doordat WordPress door zoveel mensen wordt gebruikt, is de ontwikkeling van zogenaamde plug-ins enorm. Deze plug-ins zorgen voor extra functionaliteit waardoor een website helemaal kan worden gemaakt zoals je wenst. Wordpress is een zeer flexibel CMS systeem waardoor een webshop of een blog toevoegen helemaal op elkaar zijn afgestemd en perfect zullen samen werken.

Een website is onmisbaar

Wij van Flexon reclame hebben vanaf 2009 ervaring met het maken van diverse reclame op bijvoorbeeld bedrijfs-auto's en winkels voor ondernemers. Tegenwoordig gaan je potentiële klanten eerst zoeken op internet naar informatie, foto's en ervaringen van andere klanten.
Het hebben van een website is daarom onmisbaar geworden. Met een eigen website bepaal jij zelf wat je bezoekers te zien krijgen en kun je een goed overzicht van je leveringen of producten geven.

Een website die overeen komt met je reclame uitingen geeft vertrouwen aan je klanten, en versterkt je positie op de markt.

Responsive webdesign

Wat is nu eigenlijk responsive webdesign ?. 

Het zorgt er voor dat een website op ieder apparaat in verhouding wordt weergegeven. De inhoud van een webpagina zal smaller worden en als daar geen ruimte meer voor is, zullen de onderdelen netjes onder elkaar worden geplaatst, zodat de pagina altijd netjes op ieder apparaat zichtbaar is. 

Of je bezoeker je website bekijkt op een desktop computer, tablet of een mobiele telefoon, hij zal er altijd goed uit zien.

Contact:

FlexonWeb
Perengaard 29
3206AN Spijkenbisse
envelopepictureusersmap-markersmartphonelaptop-phoneselectcrossmenumovechevron-down-circle