Wil jij een webshop toevoegen

Wil jij een webshop wil toevoegen aan je website die door ons gemaakt is?
Wij maken je webshop op maat en naar wens.
Het toevoegen van je producten kan je door ons laten uitvoeren voor een aantrekkelijk tarief.
Een complete webshop is er al vanaf € 450 
Vraag vrijblijvende offerte aan
Zeer tevreden met nieuwe website en snel online

Webshop laten maken

Wij bouwen een moderne webshop naar wens en passend bij je website die door ons gemaakt is.
Wij zetten er 5 standaard producten voor je in, zodat jij daarna snel aan de slag kan met het zelf toevoegen van al je producten.

Producten zelf toevoegen

Als je website is opgeleverd dan kun je daarna voor kiezen om de rest van je producten zelf toe te voegen. Of het door ons te laten doen tegen een aantrekkelijk tarief. 

Jijzelf kent de producten het beste, dus raden wij je aan om de producten zelf toe te voegen.

Uitgebreide uitleg

Als je zelf de producten wil toevoegen, dan krijg je van ons een uitgebreide uitleg over het toevoegen en aanpassen van teksten en prijzen.

Het is eigenlijk een stappenplan wat makkelijk zelf te doen is met de uitleg die je van ons krijgt.

Een succesvolle webshop

Een webshop is zoveel meer dan zomaar een paar producten toevoegen en wachten op klanten. Bij het bedenken, ontwerpen en vormgeven van een webwinkel houden we rekening met de klant en de verkoop als uitgangspunt.
Een duidelijke en overzichtelijk webshop zorgt er voor dat je klanten kunnen vinden wat ze zoeken.
Het is hoe dan ook maatwerk en geen kwestie van een paar muisklikken. Net als voor een website geldt dat het creatieve proces wat er aan voorafgaat erg belangrijk is.
Wij zorgen voor een duidelijk stappenplan en prijsoverzicht van de diensten of producten, waardoor je klanten sneller terug zullen komen.
Hiermee bepaal je de strategie en het verloop van de webshop.
Uiteraard hangt het een groot gedeelte van succes van je webshop af van je eigen afhandeling, snelheid van verzenden van je producten die je levert.

Het juiste plan een succesvolle webshop

Van Flexon web gaan samen met jou aan de slag om het juiste plan op te zetten, die leidt naar een goed lopende webshop. Het opzetten en onderhouden van een webshop kost veel tijd, daarom nemen wij graag werk uit handen en ontwerpen wij jouw webshop om succesvol te worden. Je krijgt van ons een uitgebreide uitleg hoe je zelf je producten of diensten op een goede manier kan presenteren.
We helpen met creatieve teksten om die eventueel toe te passen, en geven tips waardoor de klant beter geïnformeerd wordt.
Wil jij graag een webshop opzetten meer omzet te genereren van je bestaande winkel of bedrijf?
Je krijgt van ons uitgebreide hulp voor het invullen van je webshop ! Maak een afspraak voor een gratis informatief gesprek.
Zullen wij je kunnen verrassen met onze creatieve en commerciële visie?

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor een webshop?
Een goed uitgewerkt plan wat je wil gaan aanbieden en denk daarbij aan:
Marktonderzoek, Hoeveel moet ik op voorraad hebben? Hoe ga ik verzenden? Wat moeten mijn voorwaarden zijn? Welke betaal methodes.

Waardoor zijn jullie kosten voor het maken van een webshop zo laag?
Wij bieden een webshop aan samen met een website pakket en houden de kosten laag door jou de uitleg te geven om je producten zelf toe te voegen.
Jij kent zelf je producten het beste, en je kan zelf bepalen welke omschrijving en foto's je wil plaatsen.

Doen jullie ook de hosting van de website of webshop?
Ja, wij bieden behalve het ontwerpen en bouwen van de website of webshop ook de hosting aan. De hosting die wij aanbieden loopt via Vimexx.nl, dit is een betrouwbaar hosting bedrijf en werken daar zelf al jaren mee samen. Je bent vrij om een eigen hosting bedrijf te vinden. Zolang deze maar voldoet aan de eisen dat Wordpress er kan draaien en een webshop gehost kan worden met SSL beveiliging.

Eigen webhosting raden wij niet aan
Bij een eigen gekozen webhosting bedrijf kunnen er wel extra kosten in rekening worden gebracht, omdat het bij andere webhosting bedrijven niet altijd duidelijk is hoe hun structuur van opbouw in de server is. 
Dit zorgt voor extra uitzoekwerk en vertraging voor de oplevering van je website.
Vaak zijn de goedkopere aanbieders ook niet betrouwbaar, met als gevolg dat je website offline kan gaan en is hun support vaak minder goed.
Vraag vrijblijvende offerte aan

Contact:

FlexonWeb
Perengaard 29
3206AN Spijkenbisse
envelopeshirtcartmap-markerspell-checksmartphonecrossmenuchevron-down-circle