Responsive webdesign

Is jou website toe aan een update?

Al vanaf € 349,- 

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Een responsive wordpress website laten maken

Een responsive website past zich automatisch aan naar de schermgrootte van het apparaat waarmee de website bezocht wordt, zodat een responsive website goed te lezen en te gebruiken is op zowel mobiele telefoons, tablets als (brede) desktopschermen.
Gebruikers van een responsive website hoeven niet van links naar rechts te scrollen of in- en uit te zoomen om teksten te kunnen lezen of afbeeldingen te kunnen zien. Op een mobiele site zit voldoende ruimte tussen links zodat een bezoeker niet per ongeluk op de verkeerde link klikt. 

Bij FlexonWeb is een responsive website altijd standaard zonder extra kosten.
responsive website design

Wat is het verschil tussen een mobiele website en een responsive website?

Veel mensen verwarren een mobiele website met een responsive website maar het is niet hetzelfde. Een mobiele website ziet er goed uit op mobiele apparaten maar ziet er minder goed uit op apparaten met hogere resoluties.

Meestal is er een desktop versie van een website en zijn daarvan enkele pagina’s (meestal op een m.subdomein) geoptimaliseerd voor mobiel. Dit zijn dan andere pagina’s dan de pagina’s op de desktopversie.

De desktopversie ziet er dan goed uit op de gemiddelde desktop en de mobiele versie ziet er goed uit op een bepaalde mobiele telefoon. Op de schermgroottes daarbuiten zien ze er echter minder goed uit.
goedkope web design

Wat kost een responsive webdesign?

Omdat wij van FlexonWeb werken met op maat gemaakte templates die standaard al resposive zijn, zitten er geen extra kosten aan het maken van een wordpress website.
Maar ook als wij zonder templates werken en de gehele website vanaf nul opbouwen dan komen er geen extra kosten bij.
Wij hebben jaren lange ervaring met het bouwen van website's en werken op een manier dat ieder website design al binnen een paar klikken responsive gemaakt kan worden.
Heb jij speciale wensen?, dan krijg je van te voren te horen of daar extra kosten bij komen, en wat de extra kosten zulen zijn.
Zo heb je geen verborgen kosten en weet je precies waar je aan toe bent.
google logo

Google houdt van responsive website's

En dat zorgt er voor dat je website beter gevonden gaat worden. Een responsive website geeft jouw bezoeker een betere ervaring. Google geeft meer waarde aan websites die een betere gebruikerservaring hebben. Een responsive website zal daardoor hoger in de zoekresultaten komen. Hierdoor is de kans groter dat je potentiële bezoeker op jouw website komt. 

Responsive websites worden over het algemeen dus eerder gevonden en ontvangen zo meer bezoekers.

Personen die jouw responsive website bezoeken zullen dit waarderen. Steeds meer worden websites bezocht met een mobiele telefoon of tablet. Websites die niet responsive en verouderd zijn, daar moeten je bezoekers gaan inzoomen en scrollen om je website te kunnen zien, en zullen al snel afhaken. 

Contact:

FlexonWeb
Perengaard 29
3206AN Spijkenbisse
envelopemap-markersmartphonecrossmenuchevron-down-circle