Een uitgebreide website laten maken?

Heb jij een uitgebreidere website nodig omdat je meer aanbod hebt dat niet op de basis 5 pagina's past.
Dan is deze keuze voor jouw.

Passen zelfs jouw wensen niet in dit pakket? neem dan contact op voor een passen de offerte.
Een complete uitgebreide website is er al vanaf € 750
Vraag vrijblijvende offerte aan
mijn website was snel online en is mobiel vriendelijk

Het eerste jaar gratis hosting te waarde van € 9,50 per maand € 114,- per jaar excl btw.

Een complete website voor het totaal bedrag van € 675,-
Dit is inclusief het maken van de website, de aanvraag van je www.adres.nl domein. En inclusief hosting voor het eerste jaar gratis ter waarde van € 114,- ex btw. per jaar.

Snelheid

Bij dit pakket krijg je;

SSD opslag voor snelle lees snelheid
Onbeperkt premium dataverkeer
12 cores CPU gebruik
8 GB RAM geheugen

SSD opslag

Het aantal opslag ruimte wat bij jouw hosting pakket inbegrepen is. Hieronder valt alles wat opgeslagen moet worden, zoals jouw website bestanden, de email en de MySQL databases. Indien de opslag ruimte vol is, kan er helaas geen nieuwe data of bijvoorbeeld bestellingen opgeslagen worden aangezien daar geen ruimte meer voor is.

Onbeperkt premium dataverkeer

Het dataverkeer is het aantal verkeer tussen de bezoeker en jouw hosting pakket. Stel je hebt een website film van 1GB op jouw hostingpakket opgeslagen en hebt in totaal 25GB dataverkeer, dan kan deze film 25 keer bekeken worden. Indien het dataverkeer op is, kan in dit geval nadat je vooraf enkele waarschuwingen gehad hebt de website helaas niet meer bezocht worden tot de 1e van de nieuwe volgende maand.

12 cores CPU gebruik

Hiermee worden de aanvragen en acties binnen jouw hosting pakket berekend. Hoe meer CPU's je pakket dus heeft, hoe hoger de snelheid van jouw website is én hoe meer bezoekers per seconde jouw pakket kan verwerken. Een hoger pakket is dus automatisch sneller dan een pakket met minder CPU en dat zal ook snel merkbaar zijn in bijvoorbeeld de resultaten bij Google.

8 GB RAM geheugen

Hoe meer RAM geheugen, hoe sneller én beter de website zal werken. Er kan bijvoorbeeld meer gecached worden waardoor de site een hogere snelheid behaalt. Ook hier geld dat hoe meer RAM gebruiken beschikbaar is des te meer bezoekers per seconde verwerkt kunnen worden door jouw hosting pakket.

Website domeinnaam op eigen naam voor € 5,50 per jaar

Gratis SSL

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw domeinen en subdomeinen. Met een SSL certificaat is je website beveiligd en is zelfs verplicht bij het gebruik van een webshop. 

DDoS beveiliging

 Wij zorgen ervoor dat jouw websites 24/7 beveiligd zijn tegen DDoS aanvallen door middel van een volledig geintegreerde DDoS wasstraat. Bij een DDoS aanval filtert onze wasstraat het kwaadaardige verkeer en zorgt het ervoor dat jouw website(s) online blijven!

Contact:

FlexonWeb
Perengaard 29
3206AN Spijkenbisse
envelopemap-markersmartphonecrossmenuchevron-down-circle